Ruim €2.200 voor de clubkas door twee acties

We hebben ruim €2.200 mogen toevoegen aan de clubkas dankzij twee recente acties!

Bolchrysantenactie
De jaarlijkse bolchrysantenactie was goed voor €1.500 aan netto opbrengst voor vv GEO. Een geweldig resultaat dat we te danken hebben aan de inzet van onze vrijwilligers die hebben meegeholpen aan deze actie. Ook bedanken we iedereen die een bolchrysant heeft gekocht en wensen jullie daar nog veel plezier van.

Rabo Clubsupport
Dankzij jullie stemmen op onze vereniging bij de jaarlijkse Rabobank ClubSupport actie is €700 binnengehaald. Één stem was dit jaar goed voor maar liefst €12,30 en dat maakt deze actie natuurlijk erg aantrekkelijk voor een vereniging zoals die van ons. Bedankt voor je stem en ook dank voor het delen onder familieleden en vrienden mocht je dit gedaan hebben.

Grote Clubactie
Een andere grote actie loopt op dit moment nog: de Grote Clubactie. Ook deze actie is jaarlijks erg belangrijk voor ons en gelukkig gaat de verkoop van loten ook dit jaar tot dusver goed. Van elk lot van €3,- dat verkocht wordt, krijgen wij als vereniging €2,40. Jij maakt met jouw lot dan kans op prijzen tot €100.000, al heb je met jouw aankoop natuurlijk sowieso al gezorgd dat onze vereniging ‘wint’.

Heb je nog geen loten gekocht en wil je onze vereniging op een leuke manier steunen? Je kunt ze eenvoudig bestellen via internet via de website van de Grote Clubactie: https://lot.clubactie.nl/lot/ Vul dan bij ‘zoek op club’ in: Voetbalvereniging GEO. Dit kan tot uiterlijk 4 november 2024.

Oliebollenactie
Natuurlijk gaan wij ook in 2024 weer onze traditionele oliebollenactie organiseren! Meer informatie over deze actie zal binnenkort op onze website worden geplaatst.