Informatie start seizoen 2024-2025

Het seizoen 2024-2025 is in aantocht en in dit artikel vind je belangrijke data en andere informatie over de start van het seizoen.

GEO gaat wederom met twee seniorenelftallen uitkomen in de competitie. GEO 1 zal in de 5e klasse standaard spelen en GEO 2 in de 6e klasse reserve. Vanuit de SJO GEO/SVW zullen we starten met 4 jeugdteams: MO17, JO14, JO12 en JO9. Uiteraard zullen er ook weer kaboutertrainingen op de zaterdagen worden georganiseerd.

Publicatie competitie-indelingen en programma
De competitie-indeling van GEO 1 is inmiddels al bekend en hier te vinden. De publicatie van de indelingen van GEO 2 en alle jeugdelftallen zal op vrijdag 9 augustus plaatsvinden. Deze worden vanaf die datum automatisch op de teampagina’s van de teams weergeven. Linkjes naar deze teampagina’s staan hieronder. Op deze pagina’s vind je voortaan ook de namen van de trainers/begeleiders en de trainingstijden. Om privacy-redenen publiceren we op deze pagina’s geen contactgegevens. Contact zoeken met trainers en leiders kan via onze jeugdsecretaris Miranda Winkels. Haar gegevens zijn hier te vinden.

GEO 1
GEO 2
MO17
JO14
JO12
JO9

Het wedstrijdprogramma wordt op zaterdag 10 augustus bekendgemaakt en ook dit zal automatisch op de teampagina’s worden weergegeven. Voor GEO 1 en 2 zal dit voor het gehele seizoen zijn en voor de jeugdelftallen tot aan de herfstvakantie.

KNVB Voetbal.nl app
Alle belangrijke competitiezaken zijn ook terug te vinden in de KNVB voetbal.nl app. Met deze app blijf je altijd op de hoogte van belangrijke wijzigingen van wedstrijden van je eigen team en teams die je eventueel volgt. Voor een optimale ervaring/werking is het belangrijk dat je je als speler of ouder registreert met het e-mailadres waarmee jij of jouw kind bij onze vereniging bekendstaat. Weet je niet zeker welke dit is of wil je deze wijzigen? Neem dan contact op met Laurens van der Kamp via lvanderkamp@vvgeo.nl.

Start competitie
De competities voor GEO 1 en GEO 2 zullen op zaterdag 21 september starten en de jeugd zal op zaterdag 7 september beginnen. Elk team heeft eigen data waarop ze starten met de voorbereiding. De leider zal dit bekend maken.

Mocht je benieuwd zijn welke zaterdagen allemaal speeldagen zullen zijn in 2024-2025, dan kun je de KNVB speeldagenkalender hieronder raadplegen. Zorg ervoor dat je goed kijkt naar de juiste kolom. Alle teams, behalve GEO 1, komen uit in de B-categorie.

Wij wensen iedereen een fijne zomer toe en tot snel weer op het sportpark!

Bestuur vv GEO